"ReferenceError: GM_xmlhttpRequest is not defined

in
Subscribe to "ReferenceError: GM_xmlhttpRequest is not defined 11 posts, 8 voices



cqalin User
FirefoxWindows

In mozzila appear this message.....and the script not work....not charching compllet

 
Jawz74 Script's Author
ChromeWindows

I saw that a couple of minutes ago... I don't know what is happening on FF. I'll check that out.
Try to use the previous version or try to use chrome, the time for me to check and fix the prob.

 
cqalin User
FirefoxWindows

ok....one more think
Why do I get the error requests and block me for an hour. That happened since I installed the version saturnv, the former had no such problems ..... any solution to this problem by blocking requests .... because other accounts using the same script does not give me these problems .

I've tried everything from cache and cookies and all

thanks

 
Jawz74 Script's Author
ChromeWindows

I don't know. The script is still working as before.
But I experienced lot of troubles on my realm... Kabam's server are sucking and are near death at first sight...

 
hc-mnon User
FirefoxWindows

It gives the error right after the script delay and is continuously attempting to get the API version..

 
Tecumseh User
FirefoxWindows

I'm getting the same error. standing by for a fix.

 
Goldfussel User
ChromeWindows

the newest Version works great for me on Firefox. I still have FF12 and GM Version 0.9.20beta1
So i think either the GM V.1.3 or FF15 might be the problem, or both, lol. I always refused to update both. Never change a winning Team. ;)

 
The KwikOne User
FirefoxWindows

It is because "@grant none" is specified which means access to GM_ functions is denied

to fix this problem change the line (line 6) from
// @grant none

To be
// @grant GM_xmlhttpRequest

 
Der Kolibri User
FirefoxWindows

I am having same problem on FF. Getting the "ReferenceError: GM_xmlhttpRequest is not defined"

On line #6, I see what you are talking KwikOne. However, I am unable to change it to the suggested to see if it fixes the problem. I can go to the Source of the script, and that pulls it up, but cannot edit.

Is that something Jawz has to do? Any advice? Would like my script back, missing it :(

 
Jawz74 Script's Author
ChromeWindows

Hot fix posted
Thanks The KwikOne

 
Hayi77 User
FirefoxWindows

Excellent. The message no longer appears and the script is loaded entirely. Thank you very much and greetings.